VIP-dag gründer

Finn fram til din identitet så du kan være ditt autentiske jeg!
Når du skal skille deg ut og nå fram til akkurat din drømmekunde, er det viktig at du kjenner deg selv - hvem du er og vil være - og gikk minst at du vet hva som er viktig for deg og lar det skinne gjennom i alt du sier og gjør.

La oss ta en uforpliktende prat for å finne ut hvorvidt dette er noe for deg.

Er dette noe du kjenner igjen?

  • Du er usikker på hva som selger, det vil si hva potensielle kunder ønsker hjelp til. Du ønsker å hjelpe alle og synes det er vanskelig å smalne inn.
  • Du sammenlikner deg med andre som ser ut til å lykkes og føler deg betydningsløs fordi du ikke synes du lykkes i din bedrift.
  • Du synes ikke du kan nok – du har lært mye og er redd for at du ikke gjør det bra nok.
  • Du vet du har alt du trenger for å nå ut og våge å være synlig og føler deg mislykka fordi du ikke bruker det du har lært og kan.

Tenk om det kunne være annerledes?

Hvor herlig vil det være om...


Du vet hvem du er og har funnet din identitet. Du vet hva du liker og er god på. Du vet hvem du ønsker å jobbe med og hvordan du liker å jobbe? Ikke minst vet du hvordan du ønsker å bruke dine erfaringer og din historie.

Hvor artig vil det være om...


Du har en klar visjon for deg og virksomheten din.

Du lever den drømmen om å støtte og hjelpe mennesker som trenger - nettopp deg. Du vet hva du kan bidra med, og du kjenner deg trygg på at du kan levere gode nok tjenester.

Hvor fantastisk vil det være om...


Du kjenner at du lever i overensstemmelse med verdiene dine - det som er viktig for deg. Det synes i alt du gjør og gjennomsyrer ditt daglige virke - både i jobb og privat. Du kjenner at du lever ditt autentiske jeg, noe som bidrar til at du føler deg trygg og er tydelig i hvem du er og hva du tilbyr.

Nettopp derfor synes jeg det er stas å kunne tilby en VIP-dag som handler om:

Finn din identitet!

Det stadig flere som starter egen bedrift - dessverre er det omlag 30 % som ikke klarer seg i løpet av de første tre årene. Det er selvsagt flere årsaker til dette - og en av dem er manglende kjennskap til målgruppa.


Et konstruktivt og positivt tankesett er også en faktor som spiller inn for å ha suksess.


Utfordringene står i kø – det er fort gjort å føle seg både mislykka og motløs i kampen om å nå ut og få kunder.


Det er selvsagt viktig å kjenne sin målgruppe, og for å finne din målgruppe, er det viktig å kjenne din egen identitet - hvem du er og hva du vil. Finne fram til dine genuine ønsker for hvem du ønsker å hjelpe, og da er det smart å starte med å titte innover før du begir deg ut på reisen utover - at du har ankerfeste i deg og din identitet så du blir tydelig og trygg når du skal tiltrekke deg kunder og oppdrag.

Dersom du nikker gjenkjennende til dette, er du ikke alene…

Jeg kan ikke love deg gull og grønne skoger etter en dag med meg, heller ikke at alt går på skinner og at du hver dag føler deg som en suksess med en avtalebok som er fylt opp av de flotteste og mest betalingsvillige kunder du kan drømme om i dine villeste fantasier.

Jeg tror det er smart å tenke litt annerledes – starte med det viktigste først – som er deg. Jeg tror vi er mer attraktive og synes bedre når vårt autentiske jeg skinner gjennom i alt vi sier og gjør. Da er det lurt å starte å jobbe med din identitet:


  • Hvem du er og vil være?
  • Hva du liker og er god på?
  • Hvem du ønsker å jobbe med?
  • Hvordan du liker å jobbe?
  • Hvordan ønsker du å bruke dine erfaringer din historie.

dette får du i løpet av en dag med meg:

1


En grundig oppdagelsesferd i deg


Jeg vil at vi skal dykke inn i deg - hvem du er og vil være. Det betyr en gjennomgang av den erfaringer fram til i dag, og hva det betyr for hvem du er.

Det er ikke sikkert erfaringene du har avgjør hvem som er din målgruppe, men vi skal finne ut hva det betyr for deg og din coaching-virksomhet i dag.

2


Avdekking av din visjon og dine verdier


En gang var coach en drøm du hadde. Jeg ønsker å finne tilbake til hva den drømmen besto i. Hvorfor det var en drøm og hvordan den drømmen ser ut i dag. Jeg vil også at vi utforsker verdiene dine og finner hvordan du kan bruke dem i alt du gjør så du blir tydelig i markedet.

3


Mye latter og moro


Jeg elsker å le og ler av det meste - både det som er virkelig artig - og også det som er krevende og vanskelig. Latter er for meg forløsende og når vi ler og har det gøy frigjøres hormonet serotonin som bidrar til at vi blir mer kreative. ... og når det i tillegg gjør dagen mer trivelig, er det ikke noe bedre enn det.

Hvor skal dette foregå?

Gjerne her hos meg på gården i Stjørdal. Vi har både husrom og hjerterom. Da får vi hele dagen i samme rom - eller vi går en tur når hodene koker, og det er behov for litt luft.


eller

Vi tar dagen på Zoom - kan være det er enklere (og billigere;) for deg- Det er ikke helt det samme, men vi skal klare å lage en trivelig dag med mye og god jobbing - og med nok latter der du sitter igjen med like mye som en dag på gården.

... om Tone:

Tone har lang erfaring som coach og jobbet tidligere som lærer i ungdomsskolen i tillegg til å være politisk aktiv. Hun startet coach-utdanning etter å ha gått på en smell og ønsket en ny retning i arbeidslivet.


Hun har også vært trener/lærer i coach-utdanning i flere år og har også vært mentor for coacher uder sertifsiering.


I tillegg har hun vært nestelder i DNCF (Den Norske Coachforening) og har id en sammenheng bidratt til å starte opp og gjennomføre arbediet med å utvikle en standard for coaching i Norge: NS11251:2023: Coachingtjenester: Krav til kompetanse

Book en prat med meg der vi finner ut om dette er noe for deg!